За Koushee

Koushee е премиум марка за облекла с фокус върху продуктите с високо качество. Предлагаме готови за носене и направени по поръчка дрехи по целия свят. Различаваме сме от останалите по това, че правим мода по правилния начин. Целта ни е да създаваме аутфити с ефектни линии и дрехи, преливащи в контурите на тялото, подчертавайки вашия зашеметяващ вид. Ние от ателие Koushee се стремим към безупречност. Нашият план е да работим отблизо с клиентите ни, предлагайки им великолепни дизайни и персонализирано шопинг преживяване.

За нас, професионализмът и перфекционизмът вървят ръка за ръка. Поставяме си извънредно високи стандарти и имаме специфичен начин, по който вършим нещата. Дрехите ни са направени от материали, които гарантират удобство и приятно усещане, докато се носят. Нашите шивачки са несравними професионалисти с изразен стремеж към съвършенство. Екипът на Koushee е обсебен от вниманието към детайлите. Ние вярваме, че малките неща са от голямо значение.

Купувайте разумно, избирайте мъдро и се грижете за дрехите, за да им се наслаждавате дълго.


Дж. Куш, креативният директор на Кoushee, основава през 2019 год. бранда след като завършва първата си специалност Бизнес Администрация с отличие в Koc University, Истанбул, както и Счетоводство и Одит в НБУ, записва и успешно завършва магистърската си степен- Бранд и Лайфстайл Мениджмънт в Мilano Fashion Institute. 


“Докато вървя по собствения си път, осъзнах, че жените всекидневно се сблъскват с предизвикателства. Живеем във време, в което е важно да споделяме- да споделяме своите таланти, личности, борби, характери и да вдъхновяваме другите жени с уникалните си истории. Това е и нашата философия в колекциите ни и не спираме да работим в именно тази насока.” 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки